Animatie toevoegen

Maak een website dynamisch door widgets (bijv. tekst, afbeelding, knop) of rijen een animatie te geven, zoals vervagen, inzoomen of stuiteren.

Hiervoor moet u eerst de websitebouwer openen. Dit zijn de twee stappen.

1. Klik met de rechtermuisknop op de widget, zodat de pop-up verschijnt.

2. Selecteer vervolgens bij ‘Animatie’ de animatie die u graag wilt.

3. Door te kiezen voor ‘Geen’ verwijdert u de animatie.

De kracht van animaties is vooral om bepaalde onderdelen extra te laten opvallen. Om wachttijd en websitesnelheid te verbeteren is het aan te raden om slechts enkele onderdelen een animatie te geven.