Bankbetaling

Waar dient bankbetaling voor?

In de kassa kan u kiezen voor de betaalmethode ‘Bankbetaling’. Hiermee vertrouwt u de klant dat hij het bedrag alsnog zelf overmaakt (per bank). Dit bedrag komt ook op de bon te staan.

Met ‘Bankbetaling’ wordt de omzet wel direct geboekt. Als u kiest voor een aanbetaling, wordt het resterende bedrag pas later als omzet geboekt.

Controleren van openstaande bankbetalingen

1. Klik in het menu op ‘Transacties’

2. Klik achter de zoekbalk op het filter icoon.

3. Selecteer onder betaalmethode de optie ‘Bankbetaling’.

4. Klik op de knop ‘Zoeken’.

Hier staan alle transacties met een bankbetaling.

U kan ook nog filteren op de status van de bankbetaling. Dit is ook een filter optie op deze pagina.

Bevestigen van bankbetaling

Is het bedrag binnen gekomen? Bevestig de betaling dan in het systeem.

Zo houdt u duidelijk overzicht wat nog binnen moet komen.

1. Klik achter de betreffende transactie op het pijl icoon.

2. Klik op de optie ‘Markeer als bevestigd’.

3. Een nieuw scherm verschijnt. Vul het bedrag in dat is binnengekomen en klik op de groene knop.

Nu is de transactie nog steeds zichtbaar bij ‘Transacties’, maar verplaatst naar de ‘Bankbetaling (bevestigd)’ filter.

Ook is op de transactie zichtbaar dat de betaling is bevestigd.

• Related Articles

• Goud inkoop

Goud inkoop aanslaan in de kassa 1. Klik op ‘Kassa’ in het menu. 2. Klik op de knop ‘Goud inkoop’ 3. Vul vervolgens de prijs per gram en het aantal gram in. 4. Selecteer waarvoor de goud inkoop wordt gebruikt om de juiste verwerking in de ...