Barcodescanner programmeren

PrismaNote ondersteunt het gebruik van een barcodescanner op een aantal plekken. Deze plekken proberen we zoveel mogelijk uit te breiden.

In principe is het mogelijk om elke barcode scanner te gebruiken maar deze moet dan wel juist geconfigureerd zijn. Voor de scanners die wij zelf leveren staan hieronder speciale barcodes die u kunt scannen voor de juiste instellingen.

Staat uw scanner hier niet tussen raadpleeg dan de handleiding of website van de fabrikant voor de juiste instellingen. De scanner moet als volgt zijn commando's versturen:

1. CTRL+B of STX (Start of Text)
  2. De gescande barcode
  3. Enter

Wij bieden geen ondersteuning voor barcodescanners die niet door ons zijn geleverd.

Configuratiebarcode voor de Zebra DS2278

1. Sluit de USB-kabel aan op het station, en plaats deze naast de pc.
2. Zet de scanner in het station.
3. Sluit de USB-kabel aan op de PC.
4. Laat de scanner minimaal 30 min opladen.
5. Neem de scanner en scan onderstaande barcodes.

6. Wacht 5 seconden.
7. Scan de mini-QR code op de achterkant van het station.
8. Wacht 5 seconden.
9. Scan daarna onderstaande barcode om de scanner te configureren voor PrismaNote.

10. Wacht tot de scanner geen geluid meer maakt en plaats deze daarna terug in het station.

De scanner is nu klaar voor gebruik.

Configuratiebarcode voor de Zebra DS2208

1.      Sluit de USB-kabel aan op de scanner.

2.      Sluit de USB-kabel vervolgens aan op de pc (bij voorkeur niet in een USB-hub).

3.      Wacht tot de scanner geen geluid meer maakt.

4.      Scan onderstaande barcodes.

5.      Wacht 5 seconden.

6.      Scan daarna onderstaande barcode om de scanner te configureren voor PrismaNote.

7.      Wacht tot de scanner geen geluid meer maakt.

De scanner is nu klaar voor gebruik.