Betaling op transactie aanpassen

Betaalt iemand bijvoorbeeld met pin, maar hebt u contant aangeslagen? Onderneem de volgende stappen om de betaalmethodes aan te passen op de transactie.

1. Klik in het menu op 'Transacties'
2. Zoek en open de betreffende transactie. Een nieuw venster wordt geopend.
3. Klik onderaan op het 'pen icoon' achter de titel Betalingen.

4. Er verschijnt nu een nieuwe kolom. Vul hier de juiste bedragen in.
5. Klik op deze knop om een nieuwe betaalmethode toe te voegen en vul vervolgens het juiste bedrag in van die methode.
6. Klik op de knop 'Opslaan' om de aanpassing door te voeren.

Wilt u deze wijziging ook zichtbaar maken op de dagstaat / dagafsluiting, maar is deze dag al afgesloten? Dit is een moment opname, dus draai dan een dagrapport uit via 'Statistieken'. Hier wordt de aanpassing wel gewijzigd, zodat de administratie altijd klopt.