Brochure of magazine op de website tonen

In deze handleiding gaan we er vanuit dat je al een code hebt van een online magazine generator (bijvoorbeeld www.flipsnack.com).

Voor € 5 per maand zetten we een 'bladerbare' brochure erop via ons account. Dit is inclusief de kosten voor het instellen en weergeven van het magazine. Neem hiervoor contact op met support@prismanote.com

1. Klik in het menu op 'Websitebouwer'

2. Klik op 'Bewerken' achter de website

3. De websitebouwer wordt geopend in een nieuw tabblad. Ga naar de betreffende pagina op de website waar je het magazine wilt weergeven. Dat kan bovenin via het menu of via ‘Pagina’s’ aan de zijkant.

4. Voeg een nieuwe rij toe aan de pagina.

– Klik hiervoor op het blauwe label rij

– Kies in het menu dat verschijnt op ‘Toevoegen’ en kies ‘Rij hierboven’ of ‘Rij hieronder’

5. Sleep de widget ‘HTML’ in de lege rij

– Klik hiervoor in het menu aan de zijkant op ‘Widgets’

– Zoek de widget ‘HTML’

– Klik erop en houdt de muisknop ingedrukt en sleep hem naar de betreffende lege kolom

7. Een pop-up verschijnt (deze is ook te openen door erop te klikken) Plak de code hierin in plaats van de tekst ‘Uw aangepaste HTML hier toevoegen’:

– Klik vervolgens op ‘Update’

8. Klik bovenin op ‘Opnieuw publiceren’