Cache legen van uw browser

Soms is het nodig om de cache van de browser te legen om de laatste versie van onze code op te halen.

Een cache kan u vergelijken met een tijdelijke opslag van bestanden. De browser (bijvoorbeeld Google Chrome) en de computer gebruikt deze om websites die u voor een tweede (of meer) keer bezoekt sneller te laden. Hierdoor kan het gebeuren dat er in PrismaNote oudere code wordt ingeladen. In dit artikel leggen we uit hoe u de cache kan leegmaken.

Cache legen

1. Open de website van PrismaNote
2. Klik op het Instellingen icoon (2 streepjes en 2 rondjes) voor de link

Of het slotje bij oudere versies van Chrome:

3. Klik op de tekst 'Cookies en sitegegevens' (of in het Engels 'Manage cookies and site data').
4. Klik opnieuw op de tekst 'Cookies en sitegegevens'

5. Klik op het prullenbak icoon achter de links totdat alles is verwijderd.

6. Klik op de blauwe knop 'Klaar' (of in het Engels 'Done')
7. Ververs de pagina en log opnieuw in met de gegevens.