Dropshipping - Producten van leveranciers tonen

Neem vooraf contact op met de leverancier om de verwachtingen te bespreken.
Sommige leveranciers willen dat u eerst een aparte overeenkomst tekent.

Momenteel is dropshipping mogelijk bij de volgende merken Seiko, Pulsar, Lorus, Zinzi, VNDX, Excellent Jewelry, Aurore Jewelry, Fossil Group, Sif Jacobs, Leoni Design, SmuckDesign, Italo Bottene, Jon Michel, FJF Jewellery, Swing Jewels, 1915 watches, Prisma, Sekonda, Claudio Calli, Coolwatch, Rolf Cremer, Wiersma Sieraden, Kasius en iXXXi jewelry.

Laat producten van uw leveranciers op de website zien:

1. Klik in het linker zijmenu op ‘Winkelinstellingen'

2. Klik op het tabblad ‘Multi Store’

3. Zet de schakelaar ‘Laat producten van leveranciers op mijn website zien die ik niet op voorraad heb’

4. Een nieuwe kolom verschijnt eronder. Zoek een merk die u wilt toevoegen.

Dit merk en deze leverancier dienen ook te zijn toegevoegd bij Winkelinstellingen → Winkelgegevens.
Als u dit merk eerst hier toevoegd, refresh de pagina en voeg het merk vervolgens toe bij Dropshipping.

Alleen producten die in het leveranciersportal bij de leverancier op voorraad staan worden getoond op de website.
Dus het kan zijn dat er geen producten worden getoond.

5. Een pop-up verschijnt. Lees de punten door en selecteer de checkbox voor de leverancier.

6. Klik op Bevestigen in de pop-up

Vervolgens is het merk en de leverancier ingesteld en worden deze producten onder uw voorradige producten getoond.