Email templates en huisstijl

Maak standaard email templates om klanten sneller een bericht te sturen.

Logo toevoegen of aanpassen

1. Klik in het menu op 'Winkelinstellingen'
2. Klik op het tabblad 'Algemene instellingen'
3. Klik of scroll naar de sectie 'Shop logo'
4. Klik op het 'pen icoon' om het logo te uploaden of te wijzigen.

Het beste kan het logo maximaal 300 pixels breed zijn.

Email stijl en templates

- Klik in het menu op 'Winkelinstellingen'
- Klik op het tabblad 'Mail instellingen'

Hier kan u verschillende acties uitvoeren:

Email kleuren aanpassen
1. Wijzig de kleuren naar uw eigen huisstijl door op de Accent kleur te klikken.
2. Sla de wijziging op met de knop 'Opslaan'.

Standaard email template aanpassen
1. Klik op het pen icoon achter de standaard template die u wilt aanpassen

2. Een nieuw scherm verschijnt. Klik op de tekst die u wilt aanpassen.

3. Klik als laatste onderaan op de knop 'Opslaan' om de wijziging op te slaan.

Eigens standaard email template toevoegen
1. Klik op de knop 'Nieuw toevoegen' achter de titel 'Standaard email templates'.

2. Een nieuw scherm verschijnt om een template in te stellen.
CC: Vul hier een emailadres is waarop u standaard een kopie wilt ontvangen.
Template voor status (optioneel): Selecteer hier een status waarbij het template standaard wordt geselecteerd.
Tekstvak toelichting:
Door op de knoppen te klikken, kan u dynamische gegevens van klanten .

Salution: Aanhef
Prefix: Voorvoegsel
firstName: Voornaam
lastName: Achternaam
fullName: Volledige naam
fullAddress: Volledige adres van de klant