Factuur maken

Gebruik knop 'Factuur genereren'

1. Maak eerst een 'standaard transactie' in de kassa.
  2. Ga naar de transactie pagina
  3. Klik op de knop 'Factuur genereren'

Het is niet mogelijk om een factuur te annuleren en er weer een 'standaard transactie' van te maken.

Het is belangrijk dat er een klant aan de transactie is toegevoegd om een factuur te kunnen genereren. Deze kan u eventueel nog wijzigen of toevoegen.

Bedrijfsgegevens en betalingstermijn toevoegen

1. Open de gekoppelde klantpagina via de transactie of zoek de klant op pagina 'Alle klanten'
2. Klik rechts bovenin op 'Bewerken'
3. Onder bedrijfsgegevens kunnen o.a. de bedrijfsnaam en betalingstermijn worden ingevuld.

4. Klik op 'Opslaan'. Deze gegevens worden dan toegevoegd aan de factuur.

Als er geen betalingstermijn is ingevuld, zal de standaard van 14 dagen worden ingevuld. Deze termijn kan u per aankoop nog wijzigen op de transactie pagina.

Startnummer factuur instellen

1. Klik in het menu op 'Winkelinstellingen'
  2. Klik op 'Kassa'
  3. Wijzig het begin van het factuurnummer onder 'Laatste factuurnummer' en klik op de knop 'Opslaan'