Handmatig sorteren van producten op de website

Wilt u handmatig de volgorde bepalen van een deel van de producten in de webshop? Neem dan de volgende stappen:

1 Klik op 'Assortiment' in het menu van PrismaNote.

2. Zoek het betreffende product dat u wilt rangschikken op de website.

3. Open het betreffende product door op ‘Bekijken’ te klikken.

4. Tussen de extra productinformatie aan de rechterkant, ziet u het kopje ‘Sorteernummer op de website’ staan.

5. Standaard heeft elk artikel het sorteernummer 0. Wijzigt u het naar -1 (-2, -3, -4 etc.) dan wordt het product eerder getoond dan andere producten. Wijzigt u het naar 1 (2, 3, 4 etc.) dan wordt het product later getoond.

6. Klik vervolgens op ‘Opslaan’ om de sortering aan te passen.

Meerdere producten kunnen hetzelfde sorteernummer hebben.

Dropshipping producten worden altijd na uw eigen producten getoond, dus het handmatig sorteren werkt hier niet voor.

TIP: Wordt de sortering op het producten overzicht niet aangepast?

Controleer dan of niet standaard een Sorteer filter is geselecteerd.

1. Open de websitebouwer en ga naar de betreffende pagina.
2. Klik op de ‘Producten’ widget, zodat de pop-up verschijnt.
3. Zet het veld ‘Sorteren’ op ‘Geen’. Sluit de pop-up en klik in het scher op 'Instellingen opslaan'.
4. Klik rechts bovenin op de knop ‘Opnieuw Publiceren’.