Instagram koppelen aan fotogalerij

Door Instagram te koppelen aan een fotogalerij op uw website worden de foto’s automatisch geüpdatet met de laatste posts op uw instagramkanaal.

Hiervoor moet u eerst de websitebouwer openen. Dit zijn de twee stappen.

Stappenplan:

1. Ga naar de pagina waarop de fotogalerij zich bevindt en klik op de galerij.

2. Een pop-up opent. Klik hierin op “Koppelen aan Instagram” (of in het Engels: “Connect Instagram”).

3. Een extra pop-up verschijnt. Log in met uw Instagram gegevens.

4. Sluit de pop-up en klik op “Opnieuw publiceren” rechts boven in het scherm wanneer u klaar bent.