E-mail en webmail via PrismaNote

U kan naast PrismaNote ook gebruik maken van onze domeinregistratie en e-mailhosting. Hieronder treft u de procedure, kosten en instellingen voor op uw computer.

Kosten

Deze kosten zijn voor het mogelijk maken van e-mailhosting en de domeinregistratie.

Voor de verhuizing van uw domeinen met historische e-mails worden geen extra kosten gerekend.

De kosten zijn € 10 per maand per domein met één of meerdere e-mailadressen.
Elk extra domein zonder e-mailhosting is € 1 per maand extra.

Voorbeeld: U wilt 5 domeinen aanschaffen of verhuizen waarvan er 2 e-mailadressen hebben.
De kosten zijn dan: 2 x € 10 per maand + 3 x € 1 per maand = € 23 per maand

Aanvraag in gang zetten

U kan de aanvraag indienen via: https://help.prismanote.com/portal/nl/newticket
Selecteer dan onder Sjabloon 'Aanvraag domein en email verhuizing'. We zullen dan meer informatie sturen en de welke gegevens we nodig hebben.

Instellingen e-mailprogramma

• Inkomende en uitgaande server: web7.hostingcp.eu

• Protocol: IMAP of POP3 (gebruik IMAP als je meerdere apparaten gebruikt om de e-mail te lezen. Tel de webmail ook mee als apparaat. Dan is de mailbox op elk apparaat hetzelfde)

• Poorten:

• Beveiligd (kies voor SSL of STARTSSL)

• 993 voor inkomende post (IMAP en POP3)

• 465 voor uitgaande post

• Onbeveiligd (je gegevens worden niet versleuteld verzonden, gebruik deze optie alleen als dat niet anders kan!)

• 143 voor inkomende post (IMAP)

• 110 voor inkomende post (POP3)

• 25 voor uitgaande post (gebruik 587 als je poort 25 niet kunt gebruiken)

• Voor uitgaande e-mail is verificatie vereist: Ja, gebruik dezelfde gegevens als voor de inkomende e-mail

• Gebruikersnaam: jouw volledige e-mailadres

• Wachtwoord: Het wachtwoord zoals deze is doorgeven door PrismaNote

Webmail inlog

Je kan de e-mail altijd en overal lezen en beantwoorden via onze webmail. Deze kan je vinden op https://juweliermail.nl. Daar log je in met dezelfde gegevens die je van ons hebt ontvangen. De gebruikersnaam is ook hier het volledige e-mailadres.

Wachtwoord e-mail wijzigen

Je kan zelf het wachtwoord van het e-mailadres wijzigen met onderstaande stappen via de webmail omgeving.

1. Login op de webmail via juweliermail.nl

2. Klik links op Instellingen en kies vervolgens voor ‘Wachtwoord’

3. Voer het huidige wachtwoord in

4. Kies een nieuw wachtwoord en voer deze 2 maal in

5. Klik op ‘Opslaan’.

Wij kunnen de wachtwoorden niet zien en achterhalen, deze worden versleuteld opgeslagen. Ben je het wachtwoord vergeten dan kunnen wij deze wel voor je resetten.