Is mijn labelprinter geschikt?

Geschikt

• Zebra GK420

• Zebra ZD410

• Zebra ZD420

• Zebra ZD421

Ongeschikt

• TLP 2844

• TLP 2742

• (de meeste labelprinters ouder dan 10 jaar)

Staat jullie labelprinter er niet bij?

Geef dan merk en model aan ons door via de chat of met een e-mail naar support@prismanote.com, dan onderzoeken wij of de betreffende printer geschikt is.

• Related Articles

• Labelprinter Problemen en print oplossingen

Wist u dat u via support.prismanote.com/printen eenvoudig printproblemen kan oplossen? Bij het printen verschijnt een oranje melding in het scherm - Controleer of het programma Printhelper aanstaat op de computer waar de printer aan vast zit. - ...
    • Etiket printen

Wist u dat u via support.prismanote.com/printen eenvoudig printproblemen kan oplossen? Wordt een etiket / label niet geprint? Dan kan u ook dit artikel voor labelprinter problemen bekijken of dit artikel over printers instellen. Individueel label van ...