Kassalade aansluiten

Het is mogelijk om via een thermische bonnenprinter de kassalade te openen vanuit PrismaNote.

Hiervoor dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. De kassalade moet beschikken over een RJ11/12 kabel.

2. Je dient de kabel aan te sluiten op de daarvoor bestemde poort op de bonnenprinter.

3. Gebruik je de (door ons geleverde) Epson TM-T20III? Dan kan je de lade hier aansluiten:

4.Afhankelijk van het type aansluiting kunt u nu de kassalade inschakelen in PrismaNote.

4.1 Gebruikt u een bonnenprinter via een netwerkkabel?

• Ga dan in PrismaNote naar Winkelinstellingen → Kassa en pas deze optie aan (rechterkolom):
  • Klik op 'Opslaan'.

4.2 Gebruik u een bonnenprinter via eenUSB-kabel?

• Ga dan in PrismaNote naar Winkelinstellingen → Print instellingen en pas deze optie aan:

De kassalade is nu klaar voor gebruik.

De lade zal automatisch geopend worden nadat een klant (deels) contant betaald.

In de kassa is nu een knop beschikbaar om de lade handmatig te openen.

• Related Articles

• PAY gebruiken en koppelen aan PrismaNote

Terminal aansluiten De terminal wordt geleverd met 2 kabels: Een USB Kabel Een netwerk kabel We raden aan om de meegeleverde USB adapter te gebruiken (in plaats van de terminal aan te sluiten op een vrije USB poort van de kassa), omdat we met de ...