Etiket printen

Wist u dat u via support.prismanote.com/printen eenvoudig printproblemen kan oplossen? Wordt een etiket / label niet geprint? Dan kan u ook dit artikel voor labelprinter problemen bekijken of dit artikel over printers instellen.

Individueel label van product printen

Via assortiment

1. Klik in het menu op 'Assortiment'
2. Zoek het juiste product.
3. Klik op de het pijlicoon achter de knop 'Bekijken' en kies de optie 'Label printen' (Ga door met stap 6).

Alternatief voor stap 3:
4. Klik op de knop 'Bekijken' achter het product.
5. Klik op de knop 'Label printen' in de eerste kolom aan de linkerkant

6. Doe eventueel een aanpassing of selecteer de juiste lay-out en klik op de knop Print.

Via inkooporder

1. Voeg een product toe aan de inkooporder en boek deze in.
2. Klik op het printer-icoon achter het product (middelste icoon).

3. Doe eventueel een aanpassing of selecteer de juiste lay-out en klik op de knop Print.

Labels in bulk printen vanaf de inkooporder

Bij een inkooporder kunnen meerdere labels tegelijk worden afgedrukt.

1. Bovenaan de inkooporder staat de knop 'Print'.

2. Doe eventueel een aanpassing of selecteer de juiste lay-out en klik op de knop Print.

Een label printen zonder product

Wilt u een etiket printen zonder dat een product is ingeboekt? Doorloop de volgende stappen.

Bij deze optie kan er geen barcode worden geprint.

1. Klik in het menu op 'Assortiment'
2. Klik aan de rechterkant op de knop met de 3 puntjes.
3. Kies de optie 'Label printen zonder product'

4. Een nieuw scherm verschijnt. Vul de gegevens in die u wilt printen.
5. Klik op de knop Print.

Een label printen bij een product retour

Komt een product retour? Dan kan een label ook direct vanaf de transactie worden geprint.
Open hiervoor de transactie na het afrekenen en klik op het print icoon achter het retour product.