Labelprinter - lay-out updaten - PN1

Wanneer we een aanpassing aan het label hebben gedaan moet deze nieuwe versie in de printer worden opgeslagen. Dit kan je als volgt doen:

1. Ga naar Winkelinstellingen
  2. Ga naar het tabblad Printer instellingen
  3. Vervolgens zie je in het midden de instellingen voor de labelprinter:

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

Opmerking bij stap 3: Gebruik je de methode met .pne-bestanden? Dan is dit niet van toepassing en willen we je vragen contact met ons op te nemen voor wijzigingen.

4. Klik op deze knop om de vernieuwde lay-out in de printer te zetten:

Als dit goed gaat krijgt u rechtsboven deze melding te zien:

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

5. Klik op deze knop om een test-label naar de printer te sturen. De vernieuwingen zullen op het label te zien zijn.