Link toevoegen aan foto of knop op webshop

Op deze pagina leggen we drie mogelijkheden uit om een link toe te voegen op de website.

Vergeet de wijziging niet op te slaan door rechts bovenin op de knop ‘Opnieuw publiceren’ te klikken.

Hiervoor moet u eerst de websitebouwer openen. Dit zijn de twee stappen.

Aan een knop

1. Klik op de betreffende knop. Een pop-up verschijnt.

2. Voeg hierin de link toe of selecteer een bestaande pagina waar de bezoeker naartoe gaat.

Aan een foto

1. Klik op de betreffende foto

2. Een pop-up opent. Klik op de tekst ‘Linkafbeelding’

3. Voeg hierin de link toe of selecteer een bestaande pagina waar je de bezoeker naartoe gaat.

Let op: dit werkt niet bij achtergrond afbeeldingen (van rijen en kolommen)

Aan een foto galerij

1. Klik op de betreffende foto galerij

2. Een pop-up opent. Zorg dat de schakelaar ‘Links op afbeeldingen in de galerij inschakelen’ is ingeschakeld.

3. Klik op de betreffende afbeelding. Een extra venster wordt geopend.

4. Klik hierin op de tekst ‘Link bewerken’

5. Voeg hierin de link toe of selecteer een bestaande pagina waar je de bezoeker naartoe gaat.