Openingstijden aanpassen

Er zijn twee opties om openingstijden weer te geven op de website:

- Met de widget 'Kantooruren' (zie stappen hieronder)
- Met de widget 'Tekst' (als u specifieke volgorde wilt die niet mogelijk is met Kantooruren).

Hiervoor moet u eerst de websitebouwer openen. Dit zijn de twee stappen.

Websitebouwer openen

1. Klik in het menu van PrismaNote op 'Websitebouwer'
2. Klik op het bewerk icoon achter de betreffende website.

3. Een nieuw tabblad opent. Ga naar de plek waar de foto moet worden bewerkt.

Klik rechts bovenin op de knop 'Opnieuw publiceren' om wijzigingen zichtbaar te maken voor bezoekers.

Openingstijden op de website plaatsen

1. Klik in het menu op 'Widgets'.
2. Zoek de widget 'Kantooruren'
3. Klik er met de linkermuisknop op en houdt de muisknop ingedrukt
4. Sleep deze widget naar de plaats waar u de openingstijden wilt weergeven.

Openingstijden wijzigen

1. Klik op de Openingstijden, zodat de pop-up verschijnt.

2. Als u deze nieuw hebt toegevoegd, selecteert u zelf bouwen.

3. Vervolgens kan u per dag de openingstijden instellen door op de specifieke dag te klikken.

4. Ook zijn er onder de dagen nog enkele opties beschikbaar, zoals ‘samenvoegen van dezelfde openingstijden’ en de tijden weergeven met 24-uurs aanduiding.

5. Door boven in de pop-up op ‘Ontwerp’ te klikken, kan u de nog meer kleuren, lettertypes en ruimtes aanpassen.

6. Klik vervolgens rechts bovenin op de knop ‘Opnieuw publiceren’ om de wijziging zichtbaar te maken (deze knop is alleen zichtbaar als de website al gekoppeld is aan uw domeinnaam).