Pagina instellingen

Om de instellingen van de pagina te bewerken, neemt u de volgende stappen:

1. Klik in het menu van de websitebouwer op 'Pagina's'
2. Klik op het tandwiel icoon achter de betreffende pagina.

De volgende opties verschijnen:

Hernoemen = Wijzig de naam van de pagina
Toon of verberg voor navigatie = Weergeven in het menu bovenaan de website
Duplicaat = Kopieer de huidige pagina
Pagina publiceren = hiermee publiceert u alleen deze pagina en niet de website aanpassingen op andere pagina's.
Pagina-URL = wijzig de link van de pagina
Pagina SEO bewerken = Bewerk hoe de pagina getoond en gevonden wordt in de zoekresultaten
Als startpagina instellen = Als mensen de website openen, wordt dit de nieuwe homepagina.
Paginatoegang instellen = Zorg dat mensen alleen met een wachtwoord de pagina kunnen bekijken.
Instellgen als concept = Zorg dat de pagina niet zichtbaar is op de live website, zodat u deze nog kan bewerken. Klik hiervoor ook rechts bovenin op 'Opnieuw publiceren'.
Verwijderen = Verwijder deze pagina