Parkeren & Concept - Transactie later betalen

Een concept blijft maximaal 7 dagen bewaard.

Transactie opslaan om later te betalen

1. Creëer een nieuwe bestelling in de kassa (product toevoegen, klant selecteren).
2. Klik rechts op de knop ‘Parkeren’.

De kassa is nu weer direct beschikbaar om een andere transactie aan te slaan zonder eerst af te rekenen.

Verder gaan met de transactie

Naast de knop ‘Parkeren’ staat het selectieveld 'Concepten'. Door hierop te klikken, kan u de betreffende concept transactie opnieuw selecteren en alsnog afrekenen.

Als u deze selecteert, wordt de transactie opnieuw geopend. Ook verschijnen er dan twee extra iconen en de tekst Opslaan:

Klik op Opslaan om de wijzigingen aan de concept transactie te bewaren.
Klik op de X als u het concept wilt bewaren en een nieuwe transactie wilt doen.
Klik op de prullenbak als u deze concept transactie wilt verwijderen.

Ontdek ook de handleiding over Afrekenen om te leren hoe u de transactie gedeeltelijk betaald.