PAY koppeling aanvraag

PAY koppeling aanvraag


Met PAY kan u pin transacties koppelen aan de PrismaNote kassa. Ook is het mogelijk om de webshop transacties via PAY te laten lopen (zoals Mollie), zodat deze geldstroom van één partij komt. 


Enkele mogelijkheden als u kiest voor PAY:

  • Pin transacties direct gekoppeld aan de kassa (Maestro, V-Pay, Alle creditcards)

  • Eenvoudig online betalingen koppelen

  • Accepteer cadeaukaarten als VVV, Fashion Cheque en Fashion Giftcard



Aanvraagproces

Het is belangrijk dat wij voor u de aanvraag in gang zetten, zodat door PAY direct de terminal geconfigureerd wordt met PrismaNote.

Na akkoord sturen we een uitnodiging voor een account bij PAY. Door u uit te nodigen krijgt u korting op het maandbedrag wat u niet krijgt, als u zelf een account aanmaakt.

Zodra het account is aangemaakt moeten er documenten wordenaangeleverd bij PAY. Denk hierbij aan een uitreksel van de KvK, een bewijs van adres (energie/telefoon/internet factuur of rekening van de gemeente), handtekeningen van alle UBO’s (Uiteindelijk belanghebbende) en een bevestiging van uw rekeningnummer (iDeal betaling of foto van een bankpas). 


Vanwege witwassen moeten deze documenten aangeleverd en goedgekeurd zijn, voordat u de tegoeden krijgt uitbetaald. Afhankelijk van welke informatie u snel beschikbaar hebt, kan de aanvraag 2 tot 5 werkdagen duren. Vanwege de screening en de wet en regelgeving voor betaalverwerkers kan de aanvraag tot een week duren.

 

Uitbetaalsnelheid

PAY betaalt pinbetalingen (Mastro/VPAY) 1 werkdag later uit. Voor creditcards duurt dit iets langer omdat deze eerst verwerkt moeten worden door de maatschappijen.

Een groot verschil met CCV is dat PAY niet uitbetaalt op zaterdag en u dus op maandag de betalingen van vrijdag t/m zondag zal ontvangen. We hebben al een verzoek ingediend om ook vrijdagavond / zaterdagochtend een uitbetaling te doen.

Wanneer het account net nieuw is bij PAY zullen de online betalingen na 7 werkdagen worden vrijgegeven. Dit wordt na een tijdje 1 werkdag, als blijkt dat er geen klachten of meldingen binnenkomen.



Kostenoverzicht

Voor het gebruik van PAY.nl betaal je verschillende bedragen. Deze worden gesplitst in eenmalige kosten, maandelijkse kosten en variabele kosten.

Eenmalig:
Aanschaf pinterminal: €649,00 (normaal € 749!)
Evt inruil oude apparaat: -€100,00 (er zijn ook meerdere gebruikers die deze op marktplaats hebben verkocht in plaats van deze in te ruilen)
(Leasen is ook mogelijk, deze opties zal ik zo noemen)


Maandelijks:
PAY-abonnement: €12,50 (normaal €25,00 maar wij kunnen u 50% korting geven als wij de aanvraag opstarten).
Servicekosten PIN-terminal: €9,95
Kosten betaalmethodes: €1,00 per maand per creditcard per terminal (Visa, Mastercard, AMEX)


Voorbeeld:
U hebt 1 terminal waarop u Visa en Mastercard aanbiedt, daar betaalt u dan €2,00 per maand voor.
Als u 2 terminals hebt waarop met Visa, Mastercard en AMEX betaald mag worden, betaalt u €6,00 per maand (2x €3,00)


De meest gebruikte betaalmethodes in NL (Maestro en VPAY) zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief en daarom betaalt u daar alleen de transactiekosten van.



Variabele kosten:
Maestro en VPAY: €0,06 per transactie
VISA en Mastercard: €0,10 + 1,25%
AMEX: €0,05 + AMEX tarief*
iDeal: €0,35
Bancontact: €0,18 + 1,25%
Sofort: €0,39 + 1%
VVV cadeaukaart& FashionCheque €0,19 + 10%
FashionGiftcard €0,19 + 15%


Er zijn nog andere betaalopties beschikbaar, maar voor het overzicht zijn alleen de meest gebruikte opgenomen. Bent u op zoek naar een andere betaalmethode, dan horen we het graag, zodat we kunnen kijken wat de opties en tarieven zijn.


Leasen
In plaats van het kopen van een nieuwe pinterminal ishet ook mogelijk deze te leasen. Hierdoor vervallen de maandelijkse servicekosten omdat deze al in het maandbedrag verwerkt zijn. Inruilen is niet mogelijk bij lease.

36 maanden: €34,95 per maand
24 maanden: €39,95 per maand
12 maanden: €49,95 per maand


PAY zal de kosten direct aan u factureren. Normaliter houden ze betalingen in om zo de openstaande facturen te verrekenen. U ontvangt dus geen factuur van PrismaNote voor deze koppeling.


Wij starten graag de aanvraag voor u op. Omdat PrismaNote business partner is van PAY kunnen we u daar goed bij helpen en hebben we directe lijnen met verschillende afdelingen binnen PAY en zoals vermeld kan u dan korting krijgen op het maandelijkse bedrag.



Terugbetalingen via PAY

Terugbetalingen via uw webshop kunnen gedaan worden op de dag dat de betaling is gedaan. Een terugbetaling is altijd direct verwerkt richting PAY, voor de klant kan het dan nog tot max 3 dagen duren voordat het geld terug is (of betaalverplichting vervalt in het geval van afterpay.



NIEUW: Draadloze betalingen

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een betaalmogelijkheid waarmee u in de kassa een QR-code kan genereren, de klant kan deze dan scannen in zijn of haar betaal-app. Met deze optie zou u vanaf alle plekken in de winkel(of buiten de winkel)  een betaling kunnen starten, zonder in de buurt te zijn van een pinterminal.



    • Related Articles

    • CCV Koppeling

      Op deze pagina vindt u overzicht van de kosten van de CCV koppeling. Mist u iets of zoekt u iets anders, neem dan contact met ons op via ccv@prismanote.com Momenteel bieden we geen koppeling meer met CCV, maar adviseren we momenteel PAY. Let op! Door ...
    • Kosten CCV vs PAY

      Transactiekosten: Kaart Kosten CCV Kosten PAY.NL Hoe verrekend Vpay/Maestro €0,059 €0,06 Per transactie VISA en Mastercard 1,6% €0,10 + 1,25% Per transactie AMEX 2.25% per transactie €0,05 + 2,25% tarief Per transactie iDeal NVT €0,35 Per transactie ...
    • PAY gebruiken zonder PrismaNote

      Het kan gebeuren dat het niet mogelijk is om vanuit PrismaNote een betaling te voltooien. Daarom beschrijven we hier de stappen die kunt uitvoeren om toch een betaling uit te voeren via PAY.nl Voor deze stappen heb je inloggegevens nodig voor PAY. U ...
    • PAY gebruiken en koppelen aan PrismaNote

      Terminal aansluiten De terminal wordt geleverd met 2 kabels: Een USB Kabel Een netwerk kabel We raden aan om de meegeleverde USB adapter te gebruiken (in plaats van de terminal aan te sluiten op een vrije USB poort van de kassa), omdat we met de ...