Product catalogus maken in Facebook

Dit zijn de stappen om een Catalogus in Facebook aan te maken. Onduidelijk? Ontdek de officiële uitleg van Facebook zelf:https://nl-nl.facebook.com/business/help/1275400645914358?id=725943027795860

Het is belangrijk dat u wel een Facebook pagina hebt over de winkel.

1. Log in bij Facebook en open de Facebook pagina van de winkel.

2. Klik links in het menu op ‘Winkel beheren’

3 Klik op ‘Winkelconfiguratie starten’

4. Klik op ‘Volgende’

5. Houdt de selectie ‘Betalen op een andere website’ aangevinkt en klik op ‘Volgende’

6. Voer een zakelijk e-mailadres in en klik op ‘Volgende’

7. Klik op ‘Een nieuwe catalogus maken’ en geef een naam op, bijvoorbeeld: ‘Juwelier …… Catalogus’

8. Accepteer de voorwaarden met het vinkje en klik op ‘Volgende'

9. Accepteer nogmaals de voorwaarden voor de verkopersovereenkomst en klik op ‘Winkel ter beoordeling verzenden’.

Goedkeuring door Facebook kan verschillen van enkele seconden tot enkele dagen.