Product catalogus voor Social Media exporteren

Let op: Zorg ervoor dat u bij ‘Winkelinstellingen’ de websitenaam hebt ingevuld die u ook gebruikt voor de webshop. Verder voldoet dit bestand alleen aan de eisen van Facebook, als u een webshop van PrismaNote hebt. Anders zullen de links niet kloppen.

1. Open uw PrismaNote account door in te loggen bijwww.prismanote.com

2. Klik in het linker menu op ‘Assortiment’

3. Klik rechts boven de producten op ‘Opties’ en selecteer de optie ‘Alternatieve export Social Media’

PS: De export is uitvoerig getest, maar er zitten veel verschillende producten in de database. Klikt u op de knop, maar wordt er geen bestand gedownload? Stuur een bericht naarsupport@prismanote.com, zodat we de error kunnen achterhalen en de export voor u mogelijk kunnen maken.