Reparatie aanmaken

Een nieuwe reparatie kan u aanmaken in de kassa.

1. Klik in het menu op 'Kassa'

2. Klik op de knop 'Reparatie'

Een nieuw venster verschijnt.

Standaard wordt de artikelgroep en gekoppelde leverancier voorgevuld. Deze gegevens zijn belangrijk voor de statistieken.
Via het menu 'Winkelinstellingen' -> 'Kassa' kan de standaard artikelgroep worden ingesteld.

Lees meer over artikelgroepen om deze aan te maken en een standaard leverancier te koppelen.

3. Wijzig eventueel de artikelgroep en klik op de knop 'Kiezen'.

4. Vul de gewenste gegevens in

Hieronder volgt een beschrijving van de velden. De dikgedrukte velden zijn het belangrijkst.

Aantal: U kan eventueel het aantal aanpassen.
Naam: Dit is de titel van de reparatie.
Omschrijving: Beschrijf hier wat de reparatie inhoudt. Deze informatie wordt ook gedeeld met de consument.
Prijs akkoord / Prijsopgave: Standaard is Prijs akkoord geselecteerd. Door op prijsopgave te klikken, krijgt de reparatie de status Offerte om eerst een prijsvoorstel te doen.
Toon opmerking voor servicepartner: Door hierop te klikken, kan u een aparte beschrijving invullen voor de reparateur. Dit wordt niet gedeeld met de consument.
Zakjesnummer:  Hier kan een apart reparatienummer (van het zakje) worden ingevuld. Het automatisch verhogen van dit nummer kan bij 'Winkelinstellingen' -> 'Kassa' worden aan of uit gezet.
Prijs:  Vul hier de prijs in die het voor de consument gaat kosten.
Geschatte datum gereed: Een indicatie wanneer de reparatie klaar is voor de consument.
Telefoon, Email, WhatsApp icoon:  Klik op de optie hoe de consument graag geïnformeerd wil worden bij ophalen. Standaard staat Telefoon geselecteerd.
Foto: Het is mogelijk om een foto te maken of te uploaden via deze knop.
Betaal later: Door deze schakelaar uit te zetten, kan de consument nu direct het bedrag afrekenen. Standaard staat deze schakelaar aan, waardoor de consument pas hoeft te betalen bij ophalen.

5. Sla andere producten aan of reken de transactie af.

Klik op een betaalmethode of op de knop 'Afrekenen' om de reparatie aan te maken. Dit is ook het geval als de betaal later' schakelaar aan staat, zodat de klant pas betaald bij ophalen.

Gefeliciteerd, de reparatie is aangemaakt! Op de afrondpagina kan de reparatiebon worden afgedrukt. Ook is het mogelijk om dit automatisch in te stellen. De reparatie is nu ook te zien via het kopje ‘Services’ in het menu en op de klantpagina.