Restant betalen

Er zijn 3 manieren om het restant af te rekenen

Als er een aanbetaling plaatsvindt, moet op een zeker moment het restant bedrag worden afgerekend. Dat leggen we uit in dit artikel.

1. Via de kassa

1. Klik in het menu op de 'Kassa'
2. K lik op de knop 'Aankoop' (naast de zoekbalk)

3. Scan de bon of vul het bezoeknummer, het item nummer of het zakjesnummer in
4. Klik op 'Openen' achter de juiste transactie.  Een nieuwe pop-up wordt geopend:

5. Klik op het vakje voor de producten om deze te selecteren of klik op het bovenste vakje om alles te selecteren.
6. Controleer of de actie 'Rest betaling' is geselecteerd en klik op 'Openen'
7. De producten of diensten en de gekoppelde klant worden nu ingeladen om af te rekenen.

Het totaal nog te betalen bedrag staat onder de betaalmethodes (rechts onderin).

Door naast de producttypes op het kruisje te klikken, kan de restbetaling (of terugbetaling) worden afgebroken.

2. Via de transactiepagina

1. Klik in het menu op 'Transacties'
2. Open de betreffende transactie
3. Klik in het menu op aan de rechterkant op de knop 'Rest betaling'

4. Een nieuwe pop-up wordt geopend. Doorloop nu de stappen 5 tot en met 7 van de vorige methode.

3. Via de 'Services' pagina (in geval van een reparatie of order)

1. Klik in het menu op 'Services'

2. Klik op het subkopje 'Reparatie' of 'Bestellen'
3. Zoek en open de betreffende activiteit.
4. Klik in het menu aan de rechterkant op de knop 'Afrekenen'

5. Een nieuwe pop-up wordt geopend. Doorloop de stappen 5 tot en met 7 van de eerste methode.