Rij of kolom verplaatsen

Een widget (zoals foto, tekst, knop) kan u verplaatsen / slepen door er met de linkermuisknop op te klikken en ingedrukt te houden.

Een complete rij kan echter niet gesleept worden, maar wel omhoog en omlaag worden gezet.

Hiervoor moet u eerst de websitebouwer openen. Dit zijn de twee stappen.

1. Klik met de cursor op het blauwe label ‘Rij’in de hoek links boven

2. Vervolgens opent een pop-up zich. Gebruik hierin de bovenste pijltjes om de complete rij omhoog of naar beneden te verplaatsen.

Kolommen wisselen

Staan er meerdere kolommen in een rij en wilt u deze omwisselen? Dan werkt dit op dezelfde manier.

1. Klik met de rechtermuisknop op de kolom.
2. Klik op het pijltje in het scherm dat verschijnt.