Thermische Netwerkprinter Instellen

Wist u dat u via support.prismanote.com/printen meer printproblemen kan oplossen?

Heeft u problemen gehad met uw internet, dan is mogelijk het IP-adres van uw thermische netwerkprinter veranderd. Hieronder leggen wij uit hoe u dit gemakkelijk zelf oplost.

1 Open EpsonNet Config

2 Zoek het IP Adres

3 open uw windows instellingen

4. Ga naar printers en scanners

5 Klik op printer of scanner toevoegen

6 klik op handmatig toevoegen

7 Voeg een printer toe met behulp van een IP-adres of hostnaam

8 Zet het type apparaat op TCP/IP-apparaat en voer uw IP-Adres in

9 Klik op volgende

10 Nu moet u het stuurprogamma kiezen, kies voor fabrikant Generic en bij printers Generic /Tekst Only

11 Klik op volgende

12 Selecteer Huidig geintalleerd stuurprogamma gebruiken(aanbevolen)

13 Geef de printer een naam en klik op volgende

14 Geef aan dat u de printer niet wil delen

15 Controleer uw instellingen door een testpagina af te drukken

16 is dit gelukt? Ga dan naar Prismanote

17 Open uw winkelinstellingen

18 Ga naar printinstellingen

19 Klik op printer aanpassen

20 Selecteer de juiste printer

21 Klik op opslaan

21 Klik op opslaan onder het kopje thermische bonnen printer