Upload Social Media bestand naar de catalogus

Hebt u al eenwinkel geopend op uw Facebook Paginaen eenexport gemaakt van uw producten voor Social Media? Lees hieronder hoe u dit bestand kan uploaden.

1. Log opnieuw in bij Facebook en open de Facebook pagina van de winkel.
2. Klik opnieuw op ‘Winkel beheren’

3. Ziet u nog ergens een blauwe knop? Klik daarop. Klik vervolgens aan de linkerkant op ‘Artikelen’ onder ‘Catalogus’

4. Klik op de knop ‘Artikelen toevoegen’
5. Klik op de optie ‘Uploaden in bulk gebruiken’

6. Kies voor ‘Bestandsupload’

7. Upload het bestand en klik vervolgens op ‘Volgende’

Krijgt u deze foutmelding?

Open het bestand dan eenmaal, sla het bestand opnieuw op en probeer het opnieuw.

8. Zet de Valuta op ‘EUR’ en klik op ‘Uploaden’

Het kan vervolgens even duren voordat alle producten erin staan. Herlaad de pagina om sneller resultaten te zien.

Let op:niet alle producten zullen worden geüpload, omdat bijvoorbeeld de merknaam en afbeelding verplicht zijn. Deze producten komen dan niet direct in de catalogus. Zo zijn er van dit test-bestand 23 van de 25 producten geüpload.

Worden alle producten afgekeurd? Open het bestand dan eenmaal, sla het bestand opnieuw op als een .CSV (gescheiden door lijstscheidingsteken). En upload het nieuwe bestand.