Webshop betalingen instellen

Om betalingen te kunnen ontvangen, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Klik in het menu op 'Winkelinstellingen'
2. Klik op het tabblad 'Betalingsintegraties'
3. Klik op de optie 'Webshop'
4. Klik op de gewenste betalingsintegratie. Bijvoorbeeld PAY of Mollie (controleer de huidige opties voor de webshop bij stap 8).
5. Voer de benodigde gegevens in en klik op 'Opslaan'.

6. Klik nu onder 'Winkelinstellingen' op het tabblad 'Webshop instellingen'
7. Vul de verzendkosten en eventueel andere levermethodes in en klik op 'Update'.

Voor de 'andere levermethodes' wordt ook de 'gratis verzending vanaf' gebruikt.

8. Selecteer hieronder onder de optie 'Betalingen' de gewenste 'Webshop betaalprovider' die is ingevuld bij stap 4.
9. Klik op de knop 'Opslaan'.