Achtergrond wijzigen

De achtergrond kan op twee manieren worden gewijzigd:

1. de complete website of een pagina.

2. de achtergrond van een rij of kolom.

Hiervoor moet u eerst de websitebouwer openen. Dit zijn de twee stappen.

Achtergrond van de complete website of pagina

1. Klik in het linkerzijmenu op ‘Thema’
2. Klik op ‘Achtergronden’
3. Kies hier of u de achtergrond wilt wijzigen van de complete website of van de specifieke pagina die u nu geopend hebt.

Deze wijziging wordt alleen doorgevoerd op desktop en tablet. Wilt u ook de achtergrond van de mobiele weergave wijzigen? Klik dan bovenaan op het Mobiel icoon om de weergave op mobiel weer te geven.

Rij achtergrond of widget achtergrond

1. Ga naar de betreffende rij, kolom of widget en klik er met de rechtermuis op, zodat de pop-up opent.

2. Klik op ‘Ontwerp bewerken’

3. Stel hier de achtergrond in onder Stijl.

Wilt u meerdere afbeeldingen met tekst en links weergeven? Dan kan u ook eenvoudig de Widget fotogalerij gebruiken.

Video achtergrond instellen

U kan de achtergrond van Rijen en Kolommen ook wijzigen in een video achtergrond. Open het ontwerpmenu, zoals hierboven staat vermeld.

Klik vervolgens op Video om uw videolink toe te voegen en klik op ‘Update’ om de video te implementeren.
Gebruik een link van Vimeo om de video ook als achtergrond te gebruiken op tablet en mobiel (voor YouTube werkt het alleen op desktop).

Wilt u een widget zoals een foto of tekst weergeven boven op de video achtergrond? Zet dan de ‘achtergrond overlay’ in hetzelfde menu aan om meer contrast te creëren.