Printhelper aanzetten

PrismaNote werkt volledig online. Echter voor het printen is het progamma PrismaNote Printhelper geïnstalleerd. Dit programma start normaal gesproken automatisch op, als u de computer aanzet.

Staat het programma niet op de computer? Volg de installatie stappen.

Het programma hoeft alleen te worden geïnstalleerd op de computer waar de printer aan is gekoppeld.
Deze computer moet dus ook aan staan, als u wilt printen (vanaf een andere computer).

Zet met deze stappen het programma aan:

1. Controleer of het programma PrismaNote Printhelper actief is op de computer waar de printer aan gekoppeld is, dit is het volgende icoon in uw werkbalk:

Afbeelding met tekst, elektronicaAutomatisch gegenereerde beschrijving

2. Als het programma niet actief is klikt u eerst op start:

3. Type nu het woord helper in en klik op openen:

4. Vraagt het programma om een wachtwoord?

U kan deze informatie terugvinden in de 'Winkelinstellingen' onder het tabblad 'Print instellingen':