Kassabon printen

Het is in te te stellen dat de kassabon automatisch wordt geprint bij het aanmaken van de transactie. Bekijk hiervoor het artikel printer en afdruk instellingen.

Wist u dat u via support.prismanote.com/printen eenvoudig printproblemen kan oplossen?

Na het afrekenen verschijnt het scherm uit onderstaande afbeelding.
U kan direct de kassabon printen met de knop ‘Print PDF’ of 'Thermisch afdrukken' onder de sectie Betalingsbewijs.

Ook kan u op een later moment de kassabon opnieuw printen via de transactie pagina. Klik daar op de knop ‘Print’ (zie foto hieronder).

De transactie pagina is te openen via 'Transacties' in het menu aan de linkerkant of via 'Alle klanten' en dan op de betreffende klantpagina.