Labelprinter Problemen en print oplossingen

Wist u dat u via support.prismanote.com/printen eenvoudig printproblemen kan oplossen?

Bij het printen verschijnt een oranje melding in het scherm

- Controleer of het programma Printhelper aanstaat op de computer waar de printer aan vast zit.
- Controleer of bovenaan het juiste werkstation is geselecteerd.

Bij het printen verschijnt een groene melding, maar er worden alsnog geen labels afgedrukt.

Doorloop onderstaande stappen.
1. Branden er ongewone lampjes op de printer? Zo ja:
      - Zijn er voldoende labels aanwezig in de printer?
      Zit de printer goed dicht?
      - Staat de printer niet op pauze?

2. Druk eenmaal op de feed label-knop. Bij Zebra-modellen is dat deze knop:

3. Is de labelprinter ingesteld in PrismaNote?
  1. Ga naar Winkelinstellingen
  2. Kies het tabblad Print instellingen.
  3. Kijk in dit veld of de juiste printernaam is gekozen.

De labels worden verkeerd afgedrukt

Voor een wijziging van het label kan u het beste een foto maken van het huidige label. Deel vervolgens de foto met de gewenste aanpassing met onze support in de chat of via e-mail (support@prismanote.com).

Hieronder staan oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Neem allereerst de volgende stappen:
1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Winkelinstellingen'.

2. Klik op het tabblad 'Print instellingen'.

3. Klik of scroll naar het onderdeel 'Labels'.

Probleem: op de plaats van euro-teken staan andere tekens.

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

Oorzaak: de codering van de layout is onjuist en deze moet gewijzigd worden

Oplossing: neem contact op met support via de chat of stuur een e-mail naar support@prismanote.com.

Probleem: alle gegevens worden links bovenin het label afgedrukt

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

Oorzaak: de printer is de lay-out ‘kwijt’

Oplossing:

1. Ga naar 'Winkel instellingen', vervolgens tabblad 'Print instellingen' de sectie 'Labels'.
2. Klik bij de betreffende lay-out eerst deze knop. Je krijgt rechtsboven een groene melding als dit gelukt is:

3. Kies vervolgens deze knop om een testlabel af te drukken:

Probleem: de layout staat verkeerd uitgelijnd:

Afbeelding met tekstAutomatisch gegenereerde beschrijving

Oorzaak: de uitlijning staat niet goed ingesteld.
Oplossing: de uitlijning moet aangepast worden.
1. Ga naar 'Winkel instellingen', vervolgens tabblad 'Print instellingen' de sectie 'Labels'.
2. Klik op de knop 'Hulpmiddelen'

3. Klik op de knop 'Kalibreren'
4. Klik op de knop 'Verzenden'

Geen resultaat? Neem contact op met Support via de chat of via support@prismanote.com om de lay-out te corrigeren.