Eigen producten maken

Maakt u zelf producten of gaat het om andere producten zonder leverancier? Doorloop onderstaande stappen.
U boekt deze producten ook in via een inkooporder.

Inkooporder maken

1. Klik in het menu op 'Inkooporders'.
2. Klik op 'Nieuw'.

3. Klik op de knop 'Geen/intern' achter de zoekbalk.

4. Type het productnummer dat u graag wilt hanteren. Voor bijvoorbeeld een sneltoets kan u ook de tekst 'Batterij' gebruiken.

5. Druk op Enter of klik op het zoek icoon om het zoeken te starten.
6. Klik op de groene knop 'Maak nieuw product aan'.

Een nieuw venster wordt geopend.
Vervolg nu de stappen van het aanmaken en inboeken van producten volgens het artikel 'Inkooporder maken' vanaf stap 7).