Product op voorraad afrekenen

Open de kassa via het dashboard of het menu.
Selecteer een klant door op de 'Klant' knop te klikken.

1. Producten toevoegen

1. Controleer of de knop ‘Voorraad’ is geselecteerd (groen). Zo zoekt u in de voorraad.
2. Zoek in de balk "Zoeken..." naar het product dat u wilt verkopen. Door in dit invulveld te typen verschijnen de producten die je op voorraad hebt staan. Het is ook mogelijk om een EAN nummer te scannen.
3. Selecteer het juiste product door erop te klikken.

Door de barcode te scannen, wordt het product direct toegevoegd als orderregel. Hiervoor moet de scanner wel goed zijn ingesteld.

Bevat het product diamant specificaties? Deze details worden in het veld van de omschrijving getoond. Dit is in te stellen bij Winkelinstellingen.

2. Producten wijzigen

Zijn er meer producten of diensten toegevoegd? Klik dan eerst op het betreffende product dat je wilt wijzigen.
Zo wordt het product ‘uitgeklapt’ om te wijzigen.
Standaard worden de gegevens van het laatst toegevoegde product getoond.

Uitleg van de velden

Aantal: Je kan het aantal wijzigen door op het + of - icoon te drukken.
Normaal / Retour : Standaard staat dit veld op Normaal om het product te verkopen. Door Retour te selecteren, wordt een product weer ontvangen van de klant en gaat er geld uit de kassa.
Naam: Dit is de product titel (Artikelgroep, labelbeschrijving, leveranciersnummer)
Artikelnummer: Dit is uw eigen artikelnummer
Omschrijving: Dit de omschrijving van het product.

Je kan de titel en beschrijving wijzigen en nog steeds het aangeslagen product afboeken. Dit wordt dan aangepast op de bon. Standaard wordt ook uw eigen artikelnummer getoond.

Prijs: De verkoopprijs per stuk inclusief BTW.
% Knop: Korting toevoegen voor dit product.
Belasting: De verkoopprijs blijft hetzelfde, maar de prijs wordt inclusief of exclusief BTW verwerkt.
Meer knop: Als u een aanbetaling wilt verwerken voor dit product, kan dit hieronder worden aangepast.
X knop: Verwijder het geselecteerde product van de transactie.

3. Afrekenen

Reken vervolgens de transactie af. Lees meer over het afrekenen in de kassa.